7 Αυγούστου 2019

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας (έως 19/8/19)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος μέχρι και την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019:

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας και θα τελέσει Κουρά Μοναχού.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδενδρίου επί τη εορτή του Αγίου Νικολάου του Κοκοβίτη.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Άγιος Γεώργιος στη Δημοτική Ενότητα Δοβρά.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της «Παναγίας του Όρους των Ελαιών», από την Αγία Πόλη των Ιεροσολύμων και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στην Παράκληση της Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

 Την Πέμπτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, από όπου και θα αναχωρήσει η Ιερά Εικόνα της «Παναγίας του Όρους των Ελαιών».

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο. 

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία.

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης επί τη εορτή του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης.

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης θα παραστεί  στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως προς τιμή του Οσίου Θεοφάνους, όπου θα παρουσιαστεί από τοΘεατρικό Εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως το μουσικοθεατρικό ανάγμωσμα: «Όσιος Θεοφάνης της Ναούσης πατήρ και διδάσκαλος». 

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου Βεροίας, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Βεροίας και των Συμβούλων Κοινοτήτων και Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Βεροίας.

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο Ναούσης θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Οσίου Θεοφάνους που διοργανώνει ο Δήμος της Ηρωικής Πόλης της Ναούσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99,6Χορηγός Επικοινωνίας: InVeria.gr

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter