"Βούλιαξε" η Φυτειά την 2η μέρα του παραδοσιακού πανηγυριού της (βίντεο - φώτο)


Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η 2η μέρα του πανηγυριού της Φυτειάς, που διοργάνωσε και φέτος ο Εκπολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού, το βράδυ της Παρασκευής 23 Αυγούστου 2019. 

Στην αρχή της βραδιάς παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το μικρό και μεγάλο χορευτικό του Συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την ορχήστρα των αδελφών Γκουτζιλίκα


Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Στουγιάννος κ.α. 


Ξεχωριστή ήταν η βραδιά ωστόσο για τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Αγγέλου (στην παραπάνω φωτο, όρθιος στα δεξιά), ο οποίος, μετά από πολλά χρόνια προεδρίας, ήταν το τελευταίο πανηγύρι στο οποίο παρέστη ως πρόεδρος, καθώς από 1η Σεπτεμβρίου 2019 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου Βέροιας και την θέση του θα αναλάβει ο Κώστας Βύζας. Στον χαιρετισμό του ο κ. Αγγέλου ευχαρίστησε τους κατοίκους του χωριού για την εμπιστοσύνη και συνεχάρη τον Σύλλογο και τα μέλη του για τις ωραίες εκδηλώσεις που διοργανώνουν. 


Χαιρετισμό έκαναν επίσης ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου της Φυτειάς, Σωτήρης Περηφανόπουλος

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Φυτειάς ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο (24/8) με την  θεατρική παράσταση "Η κυρά Μαριγούλου και ο Πρίγκιψ, το κερί της μαμής, τα κορίτσια της Μαργιορίτσας και ο Τελάλης", που θα ανεβάσει στις 8 μ.μ. η θεατρική ομάδα της Κίνησης Πολιτών για την Αισθητική και Αρχαιολογική Προστασία της διατηρητέας περιοχής της Κυριώτισσας.

Δείτε βίντεο και σχετικές φωτογραφίες από την βραδιά:





























Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο