Brainland στη Βέροια: Κέντρο παρακολούθησης προγράμματος ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής- Οι εγγραφές ξεκίνησαν!


2η συνάντηση ενημέρωσης
Τετάρτη  18 Σεπτεμβρίου, ώρες 5.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ. θα σας περιμένουμε (διεύθυνση και εκπαιδευτές)
Ελάτε με  τα παιδιά σας για να μας γνωρίσετε!

Τετάρτη  18 Σεπτεμβρίου, ώρες 5.30μ.μ. – 9.30μ.μ. ελάτε στο πρωτοποριακό κέντρο «Brainland», Μ. Αλεξάνδρου 47 με Παύλου Μελά γωνία, να σας ενημερώσουμε πώς λειτουργεί το πρόγραμμά ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Επισκεφθείτε το κέντρο μας για να ενημερωθείτε πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να γίνει ένα πολύ ξεχωριστό νοητικά παιδί!

Ώρες λειτουργίας για ενημέρωση κι εγγραφές: καθημερινά 9.30π.μ. – 1.30μ.μ. & 5.30μ.μ. – 8.30μ.μ.
Τηλ. επικοινωνίας: 2331020801

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα στο κέντρο «Brainland»


Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του σύγχρονου γονέα είναι: Πώς θα καταφέρει το παιδί του να διαχειριστεί την πληροφορία χωρίς να χαθεί μέσα σ’ αυτήν. 

Στο “Brainland” ερχόμαστε να απαντήσουμε σ’ αυτήν την ερώτηση. Τα προγράμματα εκγύμνασης του μυαλού ολοένα και εξαπλώνονται ανά τον κόσμο κάνοντας τα παιδιά να σκέφτονται διαφορετικά: Αυξάνεται το iq, η εγρήγορση, η συγκέντρωση και η φαντασία των παιδιών και τα καθιστούν κατάλληλα να διαχειριστούν την νέα εποχή στην οποία ζουν και μεγαλώνουν. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κέντρο ανάπτυξης εγκεφάλου «Brainland» στη Βέροια τα παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  το πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής.

Αυτό το πρόγραμμα εισάγουμε στο Κέντρο μας με σκοπό να ξεκινήσει το κέντρο “Brainland”: Η χώρα του μυαλού, της διανόησης αλλά και της  ψυχαγωγίας. Η νέα δική μας χώρα, που εισάγει τον όρο Homo Intelligence: τον άνθρωπο της ευφυΐας.

Ενημερωθείτε: 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο