ex-Αιρετικά: Ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος και ο "ψυχοπαθής"


Ο πάντα χαμηλών τόνων δημοτικός σύμβουλος (και πρώην αντιδήμαρχος) Βέροιας Θανάσης Σιδηρόπουλος πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα (16/9/19) και θέλησε να κάνει δύο ευχές... 

Η πρώτη, να υπάρχουν θετικές προτάσεις και όχι στείρα κριτική (ούτε το... τζίνι δεν τα μπορεί αυτά Θανάση μου, αλλά καλά τα λες). 

Η δεύτερη, να μην ταλαιπωρηθεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο από τον "ψυχοπαθή" ή τους "ψυχοπαθείς", όπως είπε, που ταλαιπώρησε το προηγούμενο συμβούλιο με ψευδώνυμες ή ανώνυμες, αλλά και ψευδείς στο περιεχόμενο καταγγελίες. Μάλιστα, ανέφερε ότι πρόσφατα έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της προηγούμενης περιόδου κλήση για δικαστήρια σε παρόμοια υπόθεση... 

Σε αυτό, δεν θα χρειαστεί κανένα... τζίνι! Ο πανδαμάτωρ λαός της Βέροιας έκανε την δουλειά του και μάλλον τέτοια φαινόμενα δεν θα τα έχουμε σε αυτή την περίοδο. Ελπίζουμε. 

Πάντως, δεν είναι θέμα ψυχικής ασθένειας. Οι ψυχικές ασθένειες είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Ο τύπος ή οι τύποι αυτοί με τις ψευδώνυμες μηνύσεις έπασχαν από οξείας μορφής βλακεία. Το μεν πρώτο θεραπεύεται ή ελέγχεται, το δεύτερο είναι αδύνατον. Ανίκητη γαρ.

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο