Φροντιστήριο ENA: Συνέπεια - Πληρότητα - Αξιοπιστία


153 μαθητές είδαν και φέτος τα όνειρά τους να δικαιώνονται φοιτώντας στα έδρανα του φροντιστηρίου μας. Νέοι επιστήμονες που εμπιστεύτηκαν τη προετοιμασία τους στα έμπειρα χέρια των καθηγητών του ένα.


Συνεχίσαμε έτσι μια παράδοση που ξεπερνάει τα τριάντα (30) χρόνια συνέπειας και εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου. Το πετυχαίνουμε γιατί δουλεύουμε σκληρά, επιδιώκουμε την ουσία και όχι τις εντυπώσεις, διαμορφώνουμε στοχευμένα προγράμματα σπουδών και όχι φασόν, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των μαθητών μας και εξατομικεύουμε την διδασκαλία μας.


Συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η πληρότητα, αφού διαθέτουμε πολύπειρους και καταξιωμένους καθηγητές σε όλα τα μαθήματα. Και όλοι ξέρουμε πως στο Πανεπιστήμιο μπαίνουμε με τέσσερα (4) ισοδύναμα βαθμολογικά μαθήματα. Παράλληλα, καλύπτουμε με διά ζώσης μάθημα και όλες τις ειδικότητες του ΕΠΑΛ.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε σκληρά και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Πρώτοι (από το 2001) εισαγάγαμε υπηρεσίες συμβουλευτικής με ειδικό ψυχολόγο, μόνοι διδάσκουμε αρχιτεκτονικό σχέδιο με 100% επιτυχία κάθε χρόνο. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ένα σημαίνει αξιοπιστία.


Εμπιστεύσου το ένα και ΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ …

ΒΕΡΟΙΑ, Φιλίππου 25 
Τ. 23310 21022 | www.enaveria.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια