Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (22-29/9/2019)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, από την Παρασκευή (20/9) έως και την Κυριακή (29/9/2019):

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και στην συνέχεια θα επιδώσει τα διοριστήρια στους Κατηχητές και στους Κυκλάρχες για την νέα κατηχητική χρονιά.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα παραστεί στα εγκαίνια του μνημείου του ολοκαυτώματος των Εβραίων, ενώ στις 7:30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τους τριακόσιους εξήντα Εβραίους, θύματα του Ολοκαυτώματος κατά την περίοδο 1943-1944, με τίτλο: «Η Μνήμη του Νήματος» στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. θα τελέσει Αγιασμό στην Σχολή Μετεκπαίδευσης - Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα τελέσει Αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Βεροίας.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Νησέλι επί τη εορτή της μεταστάσεως του.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Νάουσα.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί στην «Αντιαιρετική Εσπερίδα», όπου θα ομιλήσουν ο Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος με θέμα: «Η Κυρία Θεοτόκος στην Ορθοδοξία και στην αίρεση» και ο Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής με θέμα: «Οι πλάνες και οι τρόποι προσηλυτισμού των Χιλιαστών».

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά στην Έδεσσα.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης, όπου θα βρίσκεται το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Ναούσης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο