Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (27/9-6/10)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντλεήμονος, από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα συνοδεύσει το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης, όπου θα βρίσκεται το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό και θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Ναούσης «Η μετά θάνατον ζωή».

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία επί τη σύναξη της Παναγίας της Γοργοεπηκόου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα συνοδεύσει το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου  το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσσης επί τη εορτή του Αγίου Κυπριανού.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και στην συνέχεια θα τελέσει αρτοκλασία για τους δικαστικούς λειτουργούς και μνημόσυνο για τους κοιμηθέντες συναδέλφους τους.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων θα χοροστατήσει στην εσπερινή Θεία Λειτουργία ειδικά αφιερωμένη στους άνδρες και θα κηρύξει το θείο λόγο.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης επί τη εορτή της Οσίας Μεθοδίας της εν Κιμώλω.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αδένδρου επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Ρήτορος.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Ομολογία πίστεως» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειδίου επί τη εορτή του Αποστόλου Θωμά.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο