Πρώτα "λόγος" και μετά... ράβδος από την Τροχαία Βέροιας για κατάληψη πεζοδρομίων και πεζοδρόμων - Επί τω έργω κι ο γερανός!


Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ξεκινά η Τροχαία Βέροιας το πρώτο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου για τους υπό κατάληψη δημόσιους χώρους, πεζοδρόμια, ράμπες και πεζοδρόμους. 

Όπως ανέφερε στο ΙnVeria.gr ο διοικητής της Τροχαίας Βέροιας Ιωσήφ Παρούτογλου, κατόπιν σχετικής οδηγίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Τροχαίας θα ενημερώσουν αρχικά τους επαγγελματίες και ιδιώτες που καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους για πεζούς (πεζοδρόμια, πλατείες, πεζοδρόμους κλπ), με τελική "περίοδο χάριτος" ή συμμόρφωσης την 15η Σεπτεμβρίου 2019. Από τότε και μετά οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα. 

Παράλληλα, η Τροχαία Βέροιας εφαρμόζει ήδη αυστηρά τη νομοθεσία όσον αφορά στην οδηγική... απρέπεια των οδηγών και ήδη ο γερανός της Τροχαίας έχει βγει επί τω έργω! 

Ας το πάρουμε όλοι μαζί απόφαση, ότι μόνο με την τήρηση της νομιμότητας και της υιοθέτησης του δόγματος "δεν ενοχλώ, για να μην με ενοχλούν" θα μπορέσουμε να βάλουμε μία τάξη στο άναρχο τοπίο. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα να το καταλάβουμε "με το καλό". Μετά... πίπτει η ράβδος!  

(Η φωτογραφία του γερανού είναι του γνωστού επαγγελματία της Βέροιας Κωνσταντίνου Ζορμπά, τραβηγμένη το πρωί της Τρίτης 3/9/2019)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο