Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας στη Βέροια (φώτο)


Με μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης, τιμήθηκε η "Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος", το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2019. 

Το πρωί τελέστηκε αρχιερατικό μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα στον Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας, πραγματοποιήθηκε επίκαιρη ομιλία από τον δικηγόρο Δημήτρη Τόλιο, ενώ στη συνέχεια, στο Ηρώο της πόλης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας.


Την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, την Βουλή εκπροσώπησε ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ παρόντες ήταν ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, ο υποδιοικητής της Π.Υ. Βέροιας Αλέξανδρος Κουβακάς, η διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Σοφία Γαϊτανίδου, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου), ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" και δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Παύλος Παυλίδης , πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας Αναστασία Παυλίδου, κ.α.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:








































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο