Απάντηση του βουλευτή Ημαθίας Τάσου Μπαρτζώκα σε ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ


Ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, απαντώντας σε ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα περίμενε κανείς οι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας να έχουν αποκτήσει περισσότερη σοφία και σύνεση, μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία με τους ΑΝΕΛ, αλλά και την βαριά ήττα στις πρόσφατες εκλογές. Δυστυχώς, η ανακοίνωση που κοινοποίησαν ως απάντηση σε πρόσφατα δελτίο Τύπου του πολιτικού μου γραφείου αποδεικνύει πως απέχουν έτη φωτός από κάτι τέτοιο. 

Για ακόμη μια φορά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα, προσπαθούν να παραποιήσουν τα λόγια μου, αναφέροντας πως δήθεν ισχυρίστηκα πως με δικές μου ενέργειες εντάχθηκαν τα έργα σε Μακροχώρι και Γήπεδο Χαρίεσσας. Ωστόσο, προς απογοήτευσή τους, στην ανακοίνωσή μου αναφέρεται ότι απεμπλάκησαν τα έργα τα οποία ήταν ενταγμένα στο ΠΔΕ του 2018 και όχι ότι εντάχθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ. 

Φαίνεται ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε πολλές τέτοιου είδους ανακοινώσεις, με το γνωστό στομφώδες ύφος που διακρίνει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πολλά έργα που έμειναν στα χαρτιά και στα λόγια θα ξεκολλήσουν, έργα μικρότερα ή πολύ μεγαλύτερα, διότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αρκεστεί σε φθηνές δικαιολογίες και μετάθεση ευθυνών, ούτε σε έργα – μακέτες, αλλά σε αποτελεσματική διαχείριση και αποπεράτωση. 

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε όταν πρόκειται για το καλό της Ημαθίας και της χώρας. Άλλωστε, τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν οι «κοκορομαχίες». Ας μείνουμε στην ουσία, λοιπόν, καθώς η χώρα αλλάζει και όσοι ισχυρίζονται πως νοιάζονται για αυτήν θα πρέπει να σταθούν συνεργατικά δίπλα μας και όχι «πετώντας πέτρες» για ακόμη μια φορά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα επανέλθω και καλώ όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας, για την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας και την εύρεση λύσεων!»

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο