«Λαϊκά και Αιρετικά» ΑΚΟΥ 99,6 (18/10): Διεθνές Συνέδριο για το Ροδάκινο, αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων 40-41 στη Βέροια, παράδοση εισιτηρίου διαρκείας από τον Ηλ. Λαζό σε τυχερή ακροάτρια


Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2019, με του Ζήση Μ. Πατσίκα και  Νίκο Βουδούρη:

- Ο καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Γιώργος Μαγγανάρης ζωντανά στο στούντιο μιλά για την διοργάνωση του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το ροδάκινο, τον Ιούνιο του 2021.

- Ο Γιάννης Τζήκας, γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ημαθίας ζωντανά μιλά για την τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων 40 – 41, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην πλ. Ωρολογίου.

- Από τα χέρια του προέδρου του Τμήματος Μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας Ηλία Λαζού και σε ζωντανή μετάδοση έλαβε το εισιτήριο διαρκείας η Κρυσταλλία Τζιουμάκα, μία από τους τυχερούς του διαγωνισμού που έτρεξε στον ΑΚΟΥ 99,6 για τα δύο διαρκείας. Ο έτερος τυχερός θα παραλάβει το εισιτήριο τις επόμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια