"Λαϊκά και Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99,6 (25/10/19): Όλο το ρεπορτάζ από την ενημέρωση στον Βιολογικό - Συνέντευξη για όλα από τον Άρη Λαζαρίδη (βίντεο)


Ρεπορτάζ από την ενημέρωση και την διαδικασία ερωταπαντήσεων στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της Βέροιας από τους υπεύθυνους της εταιρίας που διαχειρίζεται τη Μονάδα παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος της ραδιοφωνικής εκπομπής του ΑΚΟΥ 99,6 "Λαϊκά και Αιρετικά", με τους Ζήση Μ. Πατσίκα (εφ. "Λαός") και Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr).

Στο δεύτερο μέρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Άρης Λαζαρίδης παραχωρεί εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μιλά για την εξέλιξη των εργασιών στην γέφυρα Κούσιου, το θέμα με το "λάθος" στα πρακτικά για τον ορισμό του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ, την απευθείας ανάθεση σε φωτογράφο της Θεσσαλονίκης για την φωτογράφιση και μαγνητοσκόπηση των εκδηλώσεων για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στη Βέροια, το πάρκινγκ κάτω από την Στρατού, το σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπλασης κλπ, αλλά μιλάει και για τα προσωπικά του πολιτικά σχέδια και για τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη.

Δείτε όλη την εκπομπή στο βίντεο από την ζωντανή μετάδοση μέσω fb:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο