Μαθήματα γνωριμίας με το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας και παράταση έως 20 Οκτωβρίου της έκθεσης φωτογραφίας


ΔΤ: Η έκθεση φωτογραφίας "Ναοί - Ιερά - Μυστήρια" θα παραμείνει έως τις 20 Οκτωβρίου. Ανοιχτή στο κοινό θα είναι τις Κυριακές και τις Αργίες (6, 13, 17 και 20 Οκτωβρίου), ώρες 11 π.μ. - 2 μ.μ  και 6 μ.μ. - 10 μ.μ. Επισκέψεις σχολείων μπορούν να πραγματοποιηθούν με τηλεφωνική επικοινωνία από την προηγούμενη μέρα, με τον κ. Γιώργο Μάνο, πρόεδρο ΣΔΕΤ στο τηλέφωνο 6974125315 ή τον κ. Χρήστο Μητσιάνη, διδάσκων εργαστηρίου φωτογραφίας στο τηλέφωνο 6988220959.

Μέχρι στιγμής η ένθερμη προσέλευση και συμμετοχή του κοινού ξεπερνά τους 2000 επισκέπτες, ενώ πληθώρα δράσεων πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης όπως προβολές ταινιών, συναυλίες μουσικής, βιωματικό εργαστήριο, παράσταση αφήγησης και εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Φωτογραφικά Παιχνίδια".

Οι εγγραφές στο εργαστήριο για την νέα χρονιά συνεχίζονται στον σύνδεσμο www.bit.ly/photoenroll ή τηλεφωνικά στο 23323 50027 καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες 09:00-14:00. Μαθήματα γνωριμίας θα πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο φωτογραφίας την Τετάρτη 2 Οκτ. στις 6 μ.μ. και την Δευτέρα 7 Οκτ. στις 7 μ.μ. Χώρος πολιτισμού "Βετλανς", 1ος όροφος.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος το εργαστήριο φωτογραφίας υλοποιεί το πρόγραμμα "Ανοιχτές Δράσεις" το οποίο στοχεύει στην διάχυση της γνώσης στην κοινωνία, την δημιουργία & καλλιτεχνική αντίληψη και την ανάπτυξη δημιουργικών - λειτουργικών κοινωνιών. Ενημερωθείτε για τις "Ανοιχτές Δράσεις" ακολουθώντας το Εργαστήριο Φωτογραφίας Δήμου Νάουσας στον σύνδεσμο www.fb.com/photo.naoussa 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο