Στην αντεπίθεση πέρασε η εταιρία που διαχειρίζεται τον Βιολογικό Καθαρισμό της Βέροιας μετά τις καταγγελίες (βίντεο - φώτο)


Ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν σχετικά με την σύμβαση μεταξύ της εταιρίας "ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ Α. και ΣΙΑ ΕΕ" και της ΔΕΥΑΒ δόθηκαν το πρωί της Παρασκευής (25/10/19) στις εγκαταστάσεις της μονάδας βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ, στο Μακροχώρι.

Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, ο Δήμαρχος Βέροιας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΑΥΒ και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.

Εκ μέρους της εταιρίας, μίλησε ο ιδρυτής της κ. Γιώργος Γκανάτσιος, συνεπικουρούμενος από τον υιό του και διάδοχο στην διεύθυνση κ. Ανδρέα Γκανάτσιο, οι οποίοι εξήγησαν το ιστορικό της παραμονής τους στον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας από το 2012, εξήγησαν την μέθοδο που ακολουθούν, αναφέρθηκαν σε ψευδώνυμη καταγγελία του 2017 και στις μετέπειτα εξελίξεις, ανέφεραν ότι λειτουργούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και ότι η εταιρία δραστηριοποιείται σε δεκάδες μονάδες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΒ μίλησε κυρίως ο Γενικός Διευθυντής της Επιχείρησης κ. Θωμάς Αχτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους της ανανέωσης της σύμβασης με την εν λόγω εταιρία, τονίζοντας πως με την παραμονή της διασφαλίζονται πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ αναφερόμενος σε έγγραφο που έφερε την υπογραφή του και παρουσίαζε παρατυπίες και αστοχίες εκ μέρους της εταιρίας, σημείωσε ότι επρόκειτο για ένα υπηρεσιακό έγγραφο που υπέγραψε ως Διευθυντής, αλλά ο συντάκτης ήταν ο υπάλληλος της Επιχείρησης, κ. Γεώργιος Μπίσμπας.

Παρεμβάσεις, απαντήσεις ή διευκρινήσεις έδωσαν επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΑΥΒ Γιώργος Ορφανίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος και υπάλληλος της ΔΕΥΑΒ Δημήτρης Δάσκαλος, αλλά και ο σημερινός πρόεδρος της Επιχείρησης Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος στην ουσία προανήγγειλε ποινικές διώξεις προς όσους συκοφάντησαν, όπως θεωρεί, την Δημοτική Επιχείρηση αλλά και πρόσωπα. Ίδια οδό δήλωσε πως ακολουθήσει και η Εταιρία που διαχειρίζεται τη Μονάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεώργιος Γκανάτσιος δήλωσε διαθέσιμος στο να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να δώσει ό,τι απαντήσεις χρειαστεί και πάλι και σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αυτό θα γίνει πριν το τέλος του χρόνου. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα διαδραματίστηκαν στην διαδικασία και σχετικές φωτογραφίες:




































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο