Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν στα ρούχα


Το φθινόπωρο είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζετε και ήδη έχουν ανακοινωθεί τα στυλ ρούχων καθώς και τα χρώματα τα οποία θα επικρατήσουν την εποχή που έρχεται, καθώς και το χειμώνα. Όποια και αν είναι η περίσταση, είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, σίγουρα επιθυμείτε να είστε πάντα καλοντυμένοι όπου και αν πάτε. Τα αμέτρητα επώνυμα ανδρικά ρούχα, καθώς και τα επώνυμα γυναικεία ρούχα είναι στη διάθεσή σας ώστε να φορέσετε όποια σας ταιριάζουν περισσότερο στα χρώματα της σεζόν και να ξεχωρίσετε. Ας δούμε τα επικρατέστερα χρώματα για τη φετινή σεζόν ώστε να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Το ροζ ροδακινί είναι ένα απαλό και ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και μπορεί άνετα να συνδυαστεί με όλα σας τα ρούχα, ιδανικά με τα πιο σκουρόχρωμα. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς είναι πολύ φωτεινό και απαλό και θα αναδείξει ό, τι άλλο και αν φοράτε. 

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα το οποίο είναι πάντα επίκαιρο και μοδάτο. Το έντονο στυλ του πρόκειται να κάνει τη διαφορά τις συννεφιασμένες ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα, οπότε σίγουρα θα ξεχωρίσετε φορώντας το. Μπορείτε να υιοθετήσετε το χρώμα αυτό σε ένα μακρύ βραδινό φόρεμα ή σε ένα κοστούμι για μοναδικές εμφανίσεις. Το μπορντώ, το οποίο αποτελεί την πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου, είναι εδώ και τη φετινή σεζόν. Αναμφίβολα θα προσθέσει μία ένταση και μία κομψότητα στο ντύσιμό σας, καθώς και έναν αέρα πολυτέλειας. Τα ιδανικά κομμάτια για το χρώμα αυτό είναι ένα μακρύ φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες, καθώς και ένα βελουτέ σακάκι φορεμένο πάνω από ένα μαύρο ή ίδιου χρώματος σύνολο. 

Το μπλε αποτελεί ένα από τα διαχρονικά χρώματα, το οποίο θα φορεθεί πολύ και τη φετινή σεζόν, είτε για τις βραδινές σας εμφανίσεις είστε για τα all day σύνολά σας. Οι αποχρώσεις στις οποίες θα το βρείτε είναι αμέτρητες, από τις πιο ανοιχτές και ζεστές, έως τις πιο ψυχρές με το γκρι - μπλε να επικρατεί. Όποια και αν επιλέξετε, σίγουρα θα έχετε μία πολύ ενημερωμένη στιλιστικά εμφάνιση. 

Εάν σας αρέσουν τα πιο glamorous χρώματα, σίγουρα το χρυσό θα γίνει το αγαπημένο σας. Μπορεί την άνοιξη και το καλοκαίρι να επικράτησε αρκετά το ασημί, όμως το φθινόπωρο και το χειμώνα θα ξεχωρίσετε με τα χρυσά σύνολά σας. Εάν κάτι τέτοιο σας φαίνεται υπερβολικό, μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε τα χρυσά αξεσουάρ σας συνδυασμένα με ένα πιο απλό ντύσιμο ώστε να κρατήσετε μία ισορροπία.  

Αναμφισβήτητα, εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, θα το καταφέρετε με μερικά κομμάτια σε μοβ αποχρώσεις, οι οποίες θα φορεθούν πολύ φέτος. Είτε φορέσετε ένα μοβ πλεκτό σε απαλή απόχρωση, είτε ένα μοβ φόρεμα σε μία πιο σκουρόχρωμη, θα είστε κομψά ντυμένες όπου και αν πάτε. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο