Θα κάνουν κάτι για το φανάρι της Σταδίου (φανάρια ΔΕΗ) στη Βέροια;


Εδώ και καιρό ο φωτεινός σηματοδότης στην οδό Σταδίου στη Βέροια (φανάρια ΔΕΗ) προκαλεί ουρές χωρίς λόγο, επειδή δεν ακόμη δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να διευθετήσουν το θέμα...

Τι ακριβώς συμβαίνει; Για τους οδηγούς που κινούνται από το γήπεδο της Βέροιας προς το κέντρο της πόλης, υπάρχει διπλό φανάρι, ένα προς το κέντρο (οδός Βενιζέλου) και ένα αριστερά, προς την οδό Θεσσαλονίκης. Το αριστερό φανάρι (προς οδό Θεσσαλονίκης) όταν ανάψει πράσινο σταματά την κίνηση για όσους κινούνται από την Βενιζέλου (πάνω μεριά των φαναριών) τόσο προς οδό Σταδίου, όσο και προς οδό Θεσσαλονίκης, αφήνοντας μόνο την κίνηση από οδό Θεσσαλονίκης προς οδό Σταδίου (από την οδό Θεσσαλονίκης δεξιά, δηλαδή). 

Πριν από πρόσφατη βλάβη όμως, όταν το φανάρι στην οδό Σταδίου άναβε πράσινο, αρχικά άναβε μόνο για ευθεία πορεία και στη συνέχεια άναβε και για την αριστερή πορεία (προς Θεσσαλονίκης), χωρίς ωστόσο να ανάβει κόκκινο αυτό προς την Βενιζέλου (κέντρο πόλης), καθώς δεν υπήρχε περίπτωση διασταύρωσης οχημάτων. 

Αποτέλεσμα της σημερινής κατάστασης είναι να δημιουργούνται μεγάλες ουρές στο φανάρι της οδού Σταδίου, που πολλές φορές φτάνουν μέχρι το γήπεδο, ενώ αν παρέμενε πράσινο παράλληλα με το διπλανό του φανάρι η κυκλοφορία θα διεξαγόταν πολύ πιο ομαλά. 

Επίσης, χρειάζεται ένα... κλαδεματάκι στο δέντρο της φωτογραφίας, καθώς περιορίζεται σοβαρά η ορατότητα. 

Μπέρδεμα; Αν ξέρεις το μέρος όχι! Αν δεν το ξέρεις, παρατίθεται και σχετικό... σχεδιάγραμμα!

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τις σχετικές επισημάνσεις 

(Πράσινο: οδός Σταδίου, ρεύμα προς κέντρο πόλης - οδό Βενιζέλου. Κόκκινο: Οδός Σταδίου, ρεύμα προς οδό Θεσσαλονίκης. Μπλε: Οδός Βενιζέλου, ρεύματα προς Σταδίου και Θεσσαλονίκης. Κίτρινο: Οδός Θεσσαλονίκης, ρεύματα προς Βενιζέλου και Σταδίου).


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο