Τι απάντησε ο Δήμαρχος Βέροιας για τα πρακτικά που αλλοιώθηκαν για τον ορισμό του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ


Ως ελάσσονος σημασίας και καθαρά τυπικό θέμα θεωρεί ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης πως είναι το θέμα με το "λάθος" ή αλλοίωσης, όπως γράψαμε στο InVeria.gr, στα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα του διορισμού του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας. 

Όπως είπε ο Δήμαρχος Βέροιας, από λάθος ανέφερε το όνομα της Μαρίνας Μπανιά αντί του Γιάννη Καμπούρη για τη θέση του αναπληρωματικού μέλους, εκ μέρους των πολιτών. Ωστόσο, ο πρακτικογράφος που είχε από πριν λίστα με τα ονόματα ακριβώς για να μην υπάρξει κάποιο θέμα, του επισήμανε το λάθος, αλλά δεν διορθώθηκε αμέσως και στη συνέχεια ξεχάστηκαν να κάνουν διόρθωση. Ωστόσο, αυτό που ήθελε να πει αλλά δεν είπε ο Δήμαρχος γράφτηκε στα πρακτικά, δηλαδή αντί της Μαρίνας Μπανιά που λέχθηκε και ψηφίστηκε, γράφτηκε το όνομα του Γιάννη Καμπούρη.

Επειδή όμως το θέμα έλαβε διαστάσεις μέσω του InVeria.gr και επειδή θα υπήρχαν αντιδράσεις και από μέλη της μειοψηφίας, λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης (23/10) το πρακτικό της προηγούμενης συνεδρίασης διορθώθηκε

Ωστόσο, όπως είπε ο Δήμαρχος, το θέμα δεν τελείωσε εδώ, καθώς στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα έρθει θέμα για την αντικατάσταση της κατοίκου Μαρίνας Μπανιά από τον απλό πολίτη πλέον, τέως διευθυντής της ΚΕΠΑ, Γιάννη Καμπούρη. 

Με λίγα λόγια, το λάθος έγινε αντιληπτό, αρχικά υπήρξε προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος, τελικά διορθώθηκε και στην επόμενη συνεδρίαση θα αλλάξει η απόφαση και πάλι και θα μπει η επιλογή του Δημάρχου, ο τέως διευθυντής της ΚΕΠΑ δηλαδή.   

Τελικά, δεν έγινε και τίποτα... Απλά θα περάσουν μία ή δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ χωρίς τον τέως Διευθυντή να είναι αναπληρωματικό μέλος που θα μπορεί να παρίσταται στις συνεδριάσεις και, ενδεχομένως, λόγω της 30ετούς εμπειρίας του να του δίνεται και το δικαίωμα να παρεμβαίνει. 

Τέλος καλό, όλα καλά! Η αποκατάσταση της τάξης επήλθε... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο