Τι ισχύει για την εξαφάνιση 16χρονης στη Βέροια


Κυκλοφόρησε το απόγευμα της Πέμπτης (3/10/19) μια ανακοίνωση στο facebook (από άγνωστη σε εμάς πηγή) για την εξαφάνιση 16χρονης μαθήτριας από τη Βέροια που ονομάζεται Κική και στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ότι θα πήγαινε το πρωί της ίδιας μέρας στο 3ο Λύκειο Βέροιας και έκτοτε αγνοείται. 

Ως γεγονός είναι αληθές, σύμφωνα με την επιβεβαίωση που έκανε το InVeria.gr. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αναγγελία εξαφάνισης και δεν γνωρίζουμε αν οι γονείς της 16χρονης έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της κόρης τους στα social media και στα ΜΜΕ. 

Προς άρση κάθε αμφιβολίας, λοιπόν, και επειδή ο τρόπος που αναπαράχθηκε θα μπορούσε να θεωρηθεί ανακριβής ή ψευδής (όπως αυτά που κατά καιρούς διαδίδονται), το InVeria.gr είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το γεγονός της εξαφάνισης, αν και τονίζουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καμία επίσημη ανακοίνωση η Αστυνομία, η οποία προφανώς χρειάζεται την συγκατάθεση των γονέων σε πρώτη φάση. 

Επειδή ούτως ή άλλως έχει αναπαραχθεί εκατοντάδες φορές η φωτογραφία της ανήλικης, θεωρούμε ότι η επιπλέον δημοσίευση από μέρους μας δεν θα προκαλούσε κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, τη δημοσιεύουμε με επιφύλαξη και αν χρειαστεί θα την αποσύρουμε (σσ τελικά άλλαξε, εφόσον βρέθηκε). Πάντως το γεγονός ότι κυκλοφόρησε με αυτό τον τρόπο η φωτογραφία και οι πληροφορίες (υπό την μορφή κοινοποιήσεων στο fb) και όχι με μια πιο προσεγμένη και ελεγχόμενη διαδικασία (πχ κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ.) θεωρούμε πως δεν βοηθά ιδιαίτερα.

Αν λοιπόν δείτε τις επόμενες ώρες την κοπέλα ή υπάρξει οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε αμέσως το 100. 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ:

ΤΩΡΑ: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης από τη Βέροια

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης από τη Βέροια. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του InVeria.gr, η 16χρονη βρέθηκε γύρω στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (3/10) και είναι καλά στην υγεία της.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο