Βέροια: Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε πολίτη που πήγε να τρέξει στο φράγμα


Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του Αλιάκμονα δέχτηκε ο κάτοικος της Βέροιας Γιώργος Χατζηγεωργίου, που είχε πάει για τρέξιμο στην περιοχή την Κυριακή (13/10/19)... 

Όπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο InVeria.gr, η αγέλη του επιτέθηκε επειδή απλά... μπήκε στον χώρο τους, δεν έτρεχε εκείνη την στιγμή και απλά περίμενε να έρθουν να τον πάρουν με ΙΧ. 

Στις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε διακρίνεται μια γυναίκα που ταΐζει τους σκύλους και κατά συνέπεια είναι λογικό να παραμένει εκεί μεγάλος αριθμός αδέσποτων. 


Βεβαίως, το κακό ξεκινά από αυτούς που άφησαν εκεί τα ζώα και συνεχίζεται μέχρι την στιγμή που σιτίζονται εκεί, αγελοποιούνται και επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες. 

Η περιοχή του Φράγματος όχι μόνο δεν έχει τύχει της πρέπουσας ανάδειξης από την Δημοτική Αρχή, αλλά πλέον έγινε και... γκέτο αδέσποτων. Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε πως ο Δήμος Βέροιας όχι μόνο είναι ανίκανος να διαχειριστεί το πρόβλημα, αλλά πλέον αρχίζουμε να χάνουμε και τα... κυριαρχικά μας δικαιώματα σε περιοχές - φιλέτο.

Όσον αφορά τον παθόντα, προχώρησε σε ανάλογες καταγγελίες και τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να υποδείξει τον σκύλο που τον δάγκωσε... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο