Διαβάστε πρώτοι στο InVeria.gr: Αυτή είναι η νέα Διοίκηση στο Νοσοκομείο Ημαθίας


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα τη Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού Υγείας σχετικά με τον ορισμό του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ημαθίας. 

Στην απόφαση - έκπληξη που παρουσιάζει το InVeria.gr, ο Υπουργός Υγείας ορίζει πρόεδρο τον Τάκη Μαυρογιώργο (και όχι διοικητή, τουλάχιστον προς το παρόν, όπως αρχικά γράψαμε) που η θητεία του ως διοικητή έληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο (δείτε τις πληροφορίες που υπάρχουν στο site του νοσοκομείου σχετικά με τον τρόπο σύνθεσης του ΔΣ).

Επίσης, παραμένει η Ιωάννα Πέρβου, ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ημαθίας με αρμοδιότητα τη Μονάδα Νάουσας.

Τα υπόλοιπα ονόματα αφορούν γνωστούς ιδιώτες γιατρούς της Βέροιας, νοσηλευτές, διοικητικούς κ.α. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της από 13 Νοεμβρίου απόφασης του Υπουργού Υγείας, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 20 Νοεμβρίου 2019:

Ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, αρμοδιότητας 3ης
Υ.ΠΕ. Μακεδονίας.

 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

 Έχοντας υπόψη:

[.........]

 αποφασίζουμε:

Α. Τον ορισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, αρμοδιότητας 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας, ως ακολούθως:

1. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 723396, Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΗΜΑΘΙΑΣ, ως Πρόεδρος.

2. ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΝ 200285, Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα «ΝΑΟΥΣΑΣ», ως Αντιπρόεδρος.

3. ΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 360902, ιατρός, με αναπληρωτή του τον ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 362170, ομοίως.

4. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Ισαάκ, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 825438, ιατρός, με αναπληρωτή του τον ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 327612, πολιτικό μηχανικό.

5. ΜΠΟΥΤΖΙΩΝΑ ΝΤΑΛΙΟΥ ΧΑΜΑΪΔΗ του Αλέξανδρου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 364776, συνταξιούχος, με αναπληρώτρια της την ΚΟΥΜΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Ελευθερίου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 648727, ιδιωτική υπάλληλο.

6. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Χαράλαμπου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 356561, Διευθυντής Ορθοπεδικού Τμήματος του Γ.Ν. Ημαθίας - Οργανική Μονάδα έδρας «Βέροια», ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια του την ΖΩΝΙΤΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του Αναστασίου, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 417474, Επ. Α' Ακτινοδιαγνωστικής της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

7. ΜΠΡΑΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του Παύλου, με Α.Δ.Τ. ΑΝ 374750, TE Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Γ.Ν. Ημαθίας - Οργανική Μονάδα έδρας «Βέροια», ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών ΕΣΥ, προσωπικού, με αναπληρώτρια της την ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 831083, TE Νοσηλευτικής του Γ.Ν. Ημαθίας - Αποκεντρωμένη Μονάδα «Νάουσας».

8. ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 328456, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΒΕΡΟΙΑ»), με αναπληρωτή της τον ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ του Αστέριου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 360162, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Συντονιστή Δ/ντή Καρδιολογίας, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

9. ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. Μ 377875, κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊστάμενος Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΒΕΡΟΙΑ»), με αναπληρώτριά του την ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου, με Α.Δ.Τ. AB 885149, κατηγορίας TE, κλάδου Νοσηλευτικής, Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

Β. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2019

Ο Υπουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο