Αθώος ο Παύλος Παυλίδης - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αθώωσή του (βίντεο)


Έπειτα από τρεις μέρες ακροαματικής διαδικασίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" και πρώην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, Παύλος Παυλίδης κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος, από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019. 

Ο Παύλος Παυλίδης έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απιστία κατά του Δήμου Βέροιας, έπειτα από μήνυση του επίσης πρώην προέδρου του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιου Διαμάντη

Μετά από εξέταση πολλών μαρτύρων, την απολογία του κατηγορουμένου, την απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης, το Τριμελές Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο κ. Παυλίδης είναι αθώος για τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει. 

Ο Παύλος Παυλίδης (δεξιά) με τον συνήγορό του Δημήτρη Ζυγουλιάνο, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση
Αμέσως μετά την απόφαση ο Παύλος Παυλίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τηλεφωνικά στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά" του ΑΚΟΥ 99,6 με τους Ζήση Μ. Πατσίκα (εφ. Λαός) και Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr), δηλώντας δικαιωμένος και επιφυλλασόμενος για τις ενέργειές του από εδώ και πέρα.

Δείτε το βίντεο με την μετάδοση της είδησης για την απόφαση και τις πρώτες - αποκλειστικές δηλώσεις - του Παύλου Παυλίδη:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο