Διήμερη Εκδρομή 5ης Αγέλης Λυκοπούλων Βέροιας «Ένα ταξίδι μόνο δεν αρκεί»


ΔΤ: Το ημερολόγιο έγραφε 9 Νοεμβρίου 2019, όλα ήταν έτοιμα. Τα σακίδιά μας πλήρως εξοπλισμένα με τα απαραίτητα για το μεγάλο μας ταξίδι! Νερό, φαγητό, πυξίδα, χάρτης, μα πάνω από όλα καλή διάθεση και μεράκι για να βοηθήσουμε το Χαμένο Παιδί που ζήτησε τη βοήθειά μας για να επιστρέψει στη Χώρα του Ποτέ!!!

Η ώρα περνούσε και εμείς έπρεπε να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί γιατί ο Κάπτεν- Χούκ καραδοκούσε για να βάλει εμπόδια στο δρόμο μας… Εκεί ήταν που μας βοήθησαν οι γονείς μας, μεταφέροντάς μας με ασφάλεια και απόλυτη μυστικότητα στη Χώρα το Ποτέ!!!

Αφού ξεναγηθήκαμε στο χώρο το παιχνίδι ξεκίνησε, μαζί με τον Πίτερ Παν και το Χαμένο Παιδί. Περιπέτεια, Μυστήριο, Νέες Γνώσεις που μας πρόσφερε η Τίνκερμπελ . Ώρες ατελείωτου παιχνιδιού, πολλά χαμόγελα , καινούργιες αναμνήσεις, τραγούδια και μια μεγάλη δόση νεραιδόσκονης μας έκαναν όλους να πούμε πως «Πιστεύουμε και εμείς στις νεράιδες»!

Και ας μην ξεχάσουμε το πιο συγκινητικό σημείο… η ώρα της επιστροφής. Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετήσαμε τον Πίτερ Πάν, το Χαμένο Παιδί και την Τίνκερμπελ, γνωρίζοντας πως θα συναντηθούμε ξανά! Όταν κλείνει ένας κύκλος περιπέτειας πάντα ανοίγει κάποιος άλλος και εμείς είμαστε πάντα εκεί για να ανακαλύψουμε το άγνωστο!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν τους παρακάτω:

Τον Μορφωτικό Σύλλογο Κομνηνίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Μαυρίδη Χρήστο .
κ.Γκελιρη Παναγιώτη
κ.Καριπίδη Αθανάσιο
κ.Κόγια Δημήτριο
κ.Κοσμίδου Μαρία
κ.Πατρίκα Ευάγγελο
κ.Τζίνα Θεμιστοκλή
κ.Χονδραντωνη Γεώργιο
Φούρνοι Χονδραντώνη Δημήτριου
Βιβλιοπωλείο Προμηθέας

Καθώς και το επιτελείο της εκδρομής κ.Παπαδημητρίου Άρτεμις, κ.Μποβάκη Αγγελική καθώς και τον αρχηγό της δράσης κ. Στεργιόπουλο Στέφανο.

Παντελίδης Ανέστης
Αρχηγός 5ου Σ.Π.Βεροίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο