Η Ακαδημία του Πήγασου σε Φιλική Ημερίδα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας


ΔΤ: Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε φιλική ημερίδα ακαδημιών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας με διοργανώτρια την ομάδα Naousa Swim Club.
Ο Πήγασος συμμετείχε με 16 αθλητές και αθλήτριες. 

Η ημερίδα ήταν μια καλή ευκαιρία για τους «μικρούς» να δείξουν τις δυνατότητές τους και να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρία σε αγωνιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερα για τους μικρότερους αθλητές των ακαδημιών που προπονούνται στο Πήγασος Aqua Center τέτοιου είδους αγώνες αποτελούν τον ΄΄βατήρα΄΄ για την ένταξή τους στα τμήματα που προπονούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.

Για άλλη μία φορά οι εντυπώσεις που άφησαν οι αθλητές μας ήταν πολύ καλές. Το γεγονός ότι τα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους και το διασκέδασαν άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον προπονητή τους κ. Στέλιο Αμπατζίδη. Είναι σίγουρο ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά!

Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στην διοργανώτρια ομάδα Naousa Swim Club για τη  άψογη οργάνωση της ημερίδας.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια και δόθηκαν διάφορα σνακς για τη συμπλήρωση των ΄΄χαμένων θερμίδων΄΄.

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν:
Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Λαμπρούση Ζωή, Πασίδου Ευρώπη, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Γιαννιώτης Χρήστος, Γκίνη Άρτεμις, Γεωργίου Δημήτρης, Κουρκούτας Εμμανουήλ, Παπαναστάσης Αντώνης, Συριανός Γεώργιος, Ιορδάνου Λαμπρινή, Εμμανουηλίδου Σοφία, Θωίδης Κωνσταντίνος, Μαγγανάρης Θανάσης, Τσιγγενόπουλος Θανάσης και Λιάπη Αργυρώ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο