Η παράσταση "Το μεγάλο μας Τσίρκο" του Ιακ. Καμπανέλλη από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας ανεβαίνει στη Βέροια για καλό σκοπό (13/11/19)


ΔΤ: Όλοι εμείς που  είμαστε φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων έχουμε ένα όνειρο. 

   Να  προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, κάθε μέρα να βοηθούμε και να ανακουφίζουμε, όλους όσους βρέθηκαν σε μια κατάσταση δύσκολα αντιμετωπίσιμη. 

   Και όχι μόνο αυτό …

   Προσπαθούμε να προλαμβάνουμε τις ανάγκες πριν ίσως αυτές ακόμα γεννηθούν.

   Και όχι μόνο αυτό ….

   Δεν σταματάμε ποτέ να οραματιζόμαστε, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε… 

   Έχουμε λοιπόν ένα όνειρο !
   
   Τη δημιουργία ενός Ξενώνα στη Θεσσαλονίκη. Ενός χώρου, όπου οι νοσούντες συμπολίτες μας και όχι μόνο, θα μπορούν να διαμένουν για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των συνιστώμενων θεραπειών. Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να διευκρινιστεί πως θα πρόκειται για φιλοξενία αγαπητικής προσφοράς. 

    Κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 2013 η θεατρική ομάδα των Φίλων του συλλόγου προσφέροντας καλλιτεχνικά άρτιες παραστάσεις στήριζε τις επιμέρους στοχεύσεις του Συλλόγου. Εφεξής τα έσοδα των παραστάσεων θα προσφέρονται στην υλοποίηση αυτού του ονείρου. Οι Re-act, η ομάδα των εθελοντών- ηθοποιών  γνωρίζει πολύ καλά -όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ- πως σκοπός της τέχνης είναι "να δώσει στη ζωή σχήμα" και ακόμα καλύτερα ξέρει να δίνει στη ζωή, ζωή μέσα  από  την τέχνη.

  Εφορμούμενα λοιπόν από αυτήν την ανάγκη, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του συλλόγου,  re-act,  υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Ηρώς Γεωργίου και την πολύτιμη σύμπραξη του Νέου Ωδείου Έδεσσας παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση  "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" του Ιάκωβου Καμπανέλλη στις 13 Νοεμβρίου 2019 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, στις 7:30 μ.μ. σηματοδοτώντας την έναρξη της υλοποίησης αυτού του ονείρου.

Το InVeria.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης. 

To τρέιλερ της παράστασης:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο