Μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βέροιας στον Δήμαρχο Βέροιας


ΔΤ: Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της Περιβαλλοντικής Ομάδας και του 15μελους των μαθητών του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Βέροιας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου και να ζητήσουν την έμπρακτη συμβολή του στην επίλυσή τους.

Η συζήτηση έγινε μέσα σε ένα πολύ ευγενικό και ευχάριστο κλίμα, με τους μαθητές να παρουσιάζουν με επιχειρήματα τα αιτήματά τους και τον Δήμαρχο να ακούει προσεκτικά και να προτείνει τρόπους επίλυσή τους. Μάλιστα σε κάποια στιγμή παρουσία όλων τηλεφώνησε τον υπεύθυνο των τεχνικών έργων και ζήτησε άμεση αυτοψία στον χώρο του λυκείου, κάτι που πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από μία ώρα.

Στο τέλος αφού οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνάντησή τους, έλαβαν την υπόσχεση του Δημάρχου ότι θα γίνει προσπάθεια, σε λιγότερο από 2 μήνες,  να επιλυθούν τα κτηριακά προβλήματα που ανέφεραν.

 Την συνάντηση συντόνισε ο καθηγητής του 5ου ΓΕΛ Μιχάλης Ασικίδης.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο