Με πολύ κόσμο και αισιοδοξία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια με ομιλητές Αχτσιόγλου, Καρασαρλίδου και Καλπάκη (φώτο - βίντεο)


Δυναμική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/11/2019) στη Βέροια, με την συμμετοχή πολύ κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τη κεντρική αίθουσα του πολυχώρου "Εληά". 

Ομιλητές ήταν η βουλευτής και πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου και το στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας στις τελευταίες εκλογές Στέργιος Καλπάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου.

Πριν την εκδήλωση παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από την Έφη Αχτσιόγλου, παρουσία της Φρόσως Καρασαρλίδου και του Στέργιου Καλπάκη, καθώς και του Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσου Κωστόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι δύο βουλευτές και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία "σφυροκοπήθηκαν" από ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ προέκυψε και η είδηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Βέροια στις αρχές του 2020, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα.


Στην κεντρική εκδήλωση, οι δύο βουλευτές και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκαν σε μία σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως το προσφυγικό - μεταναστευτικό και την πολιτική της ΝΔ σε αυτό, την Οικονομία, το Ασφαλιστικό, την Δημόσια Ασφάλεια και την "αστυνομοκρατία" που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση, ενώ ιδιαίτερος λόγος έγινε στην ανοιχτή διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με στόχο την προσέλκυση νέων μελών που θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για έναν ισχυρό προοδευτικό πολιτικό φορέα. 

Μετά τις τοποθετήσεις ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με το κοινό, ενώ το παρών έδωσαν πολλά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, καθώς και πολλά νέα μέλη που εντάχθηκαν στο εγχείρημα μέσω της καμπάνιας του isyriza.gr




Δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του fb και σχετικές φωτογραφίες:


























































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο