Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Αγ. Βαρβάρα Βέροιας και έβγαλε... ειδήσεις! (βίντεο - φώτο)


Στάση στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας έκανε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν φτάσει στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με οινοπαραγωγούς στο κτήμα "Καλαϊτζή", στο Μετόχι Βέροιας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε στο χωριό και χαιρέτισε τους παριστάμενους κατοίκους και τους συγκεντρωμένους πολίτες και στελέχη της ΝΔ, τους οποίους ευχαρίστησε για την υποδοχή. 

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης επίσκεψής του, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορα "πηγάδακια", από τα οποία μάλιστα προέκυψαν και ειδήσεις. 

Το πιο σημαντικό τετ α τετ ήταν αυτό με τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Δήμαρχο τι γίνεται με τον Χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια και δήλωσε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα χιονοδρομικά. Μάλιστα, παρότρυνε τον Δήμαρχο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λειτουργήσει φέτος το Κέντρο και να προχωρήσει στην διαδικασία μακροχρόνιας μίσθωσης, την οποία θεωρεί ως την μόνη βιώσιμη λύση. "Προχωρήστε στην προκήρυξη για μακροχρόνια μίσθωση και εγώ θα σας βρω επενδυτή" είπε ο πρωθυπουργός στον Δήμαρχο Νάουσας, θέλοντας να τονίσει την συμπαράσταση που θα δώσει στο εγχείρημα. 

Ένα άλλο τετ α τετ ήταν αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου και μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Καφέ Τάσο Γιάγκογλου. Ο κ. Γιάγκογλου έθεσε θέματα του κλάδου φορολογικής φύσης που έπρεπε δικαίως να δρομολογηθεί και, επί τόπου, το θέμα ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Ημαθιώτης υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος


Τέλος, ο πρωθυπουργός έλαβε δώρο μια μπουκάλα τσίπουρο από τον ιδιοκτήτη του καφενείου που έγινε η συνάντηση, λουλούδια, ρίζα βασιλικού, αλλά και ένα τελάρο λωτούς από τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας. 

Από την πλευρά τους οι πολίτες ζήτησαν να δοθεί μια καλή λύση στην παραγωγή τσίπουρου, ώστε να μην υπάρχουν περιορισμοί στην απόσταξη από τους μικρούς παραγωγούς, ενώ οι αγρότες ζήτησαν να παρθεί απόφαση για την μείωση του κόστους του αγροτικού πετρελαίου. Δεσμεύσεις από την πλευρά του πρωθυπουργού δεν υπήρξαν, παρά μόνο ότι θα εξεταστούν τα θέματα...

Μεταξύ των παρόντων στην υποδοχή του πρωθυπουργού ήταν οι βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ, περιφερειακοί, δημοτικού και τοπικοί σύμβουλοι, στελέχη και μέλη της ΝΔ, εκπρόσωποι οργανώσεων και φορέων κ.α.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας και σχετικές φωτογραφίες:






















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο