Παραλίγο τραγωδία στη Βέροια - Αυτοκίνητο κόντεψε να παρασύρει δύο μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο τους (φωτο)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019 στην οδό Σταδίου στη Βέροια, στο οποίο ενεπλάκησαν μεν τρία οχήματα μόνο με υλικές ζημιές, ωστόσο λίγο έλειψε να σημειωθεί ανείπωτη τραγωδία, αφού κινδύνεψαν δύο μαθητές που διέσχιζαν τον δρόμο για να πάνε στο σχολείο τους. 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ του InVeria.gr, σε διάβαση επί της οδού Σταδίου μπροστά από τα κοιμητήρια της Βέροιας (λίγα μέτρα πάνω από το γήπεδο), σχολική τροχονόμος σταμάτησε την κυκλοφορία για να περάσουν 2 μαθητές με την μητέρα τους. Ενώ ήταν σταματημένη η κυκλοφορία και το γκρι αυτοκίνητο των φωτογραφιών περίμενε να περάσουν τα παιδιά, ένα άλλο όχημα (το κόκκινο) επιχείρησε να προσπεράσει το όχημα και την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε πως στην διάβαση πεζών ήταν τα παιδιά που διέσχιζαν τον δρόμο. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χειρότερα, χτύπησε πλαγίως το σταματημένο στη διάβαση όχημα και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε όχημα σταματημένο λίγα μέτρα παραπάνω. 


Ευτυχώς, τα παιδιά δεν έπαθαν το παραμικρό, παρά μόνο τρόμαξαν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσουν και να πάνε κανονικά στην τάξη. Μεγαλύτερο σοκ υπέστησαν η μητέρα των μαθητών και η σχολική τροχονόμος που ήταν στο σημείο, οι οποίες αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα του περιστατικού και τον "άγιο" που είχαν. 


Στο σημείο βρέθηκε αρχικά ένας δικυκλιστής της Τροχαίας Βέροιας και στη συνέχεια περιπολικό του ίδιου τμήματος, οι οποίοι επιλήφθηκαν του περιστατικού και διενεργούν προανάκριση.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο