SOS ζόρικη κυτταρίτιδα: 4 λύσεις για σένα που (νομίζεις ότι) έχεις δοκιμάσει τα πάντα!


Η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου διατροφής και άσκησης μπορεί να μεταμορφώσει τη σιλουέτα σας, ενισχύοντας την υγεία του οργανισμού αλλά και βελτιώνοντας τη διάθεσή σας.

Σε πολλές περιπτώσεις αδυνατίσματος όμως, συμβαίνει η κυτταρίτιδα να επιμένει, παρά την απώλεια βάρους μέσω της διατροφής και της σύσφιξης που έχει επιτευχθεί χάρη στη γυμναστική.

Τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτή; Δείτε παρακάτω 4 λύσεις που υπόσχονται θεαματική εξάλειψη της κυτταρίτιδας από τα δύσκολα σημεία του σώματος, όπου τείνει να εμφανίζεται με ιδιαίτερη επιμονή, παρά τη δίαιτα και τη συστηματική άθληση.

Τι είναι η κυτταρίτιδα & γιατί εκδηλώνεται

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια αισθητικής φύσης διαταραχή που δείχνει προτίμηση κυρίως στις γυναίκες, ασχέτως αν πρόκειται για αδύνατα ή παχύσαρκα άτομα. Η κυτταρίτιδα διαταράσσει την όψη της επιδερμίδας, κάνοντάς τη ανομοιόμορφη σαν φλοιό πορτοκαλιού, σε διάφορα σημεία της σιλουέτας, όπως τους μηρούς και τους γλουτούς.

Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο ότι η κυτταρίτιδα δημιουργείται εξαιτίας της κακής αιμάτωσης σε διάφορα σημεία του σώματος, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μην «τρέφονται» σωστά τα λιποκύτταρα σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Όσο συμβαίνει αυτό, ο οργανισμός αντί να ανακατανέμει το λίπος που προσλαμβάνει από την τροφή ομοιόμορφα στο σώμα ή να το καταναλώνει, το διανέμει στα λιποκύτταρα που κατ’ επίφαση μόνο έχουν περισσότερη ανάγκη για τροφή.

Έτσι, τα λιποκύτταρα αυξάνουν τον όγκο τους και συμπιέζουν τα αγγεία του φλεβικού συστήματος, καθιστώντας τα τροχοπέδη τις ανταλλαγές ουσιών ανάμεσα στους ιστούς, επιδεινώνοντας το πρόβλημα στη μικροκυκλοφορία.

Πώς αντιμετωπίζεται επιστημονικά η κυτταρίτιδα;

Η αισθητική ιατρική σημειώνει σπουδαία άλματα τα τελευταία χρόνια, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση ποικίλων αισθητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Χάρη σε αυτή κάθε άτομο που επιδιώκει να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα, έχει πλέον τη δυνατότητα με προσιτό κόστος να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό του.

Αν και εσείς έχετε δοκιμάσει κάθε τρόπο για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και όμως εκείνη επιμένει, δείτε παρακάτω τι νέο έχει να σας προτείνει η αισθητική ιατρική, ώστε να επιλύσετε το αισθητικό ζήτημα που σας απασχολεί.

Η μεσοθεραπεία σώματος συνιστά μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και κυρίως, της κυτταρίτιδας. Η μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται στα προβληματικά σημεία του σώματος συμβάλλει στην τοπική λιποδιάλυση και τη μείωση της κυτταρίτιδας, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει σμιλευμένη και σφριγηλή. Πρόκειται για μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική η οποία εφαρμόζεται με την υποδόρια έγχυση ορισμένων ουσιών μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας στο δέρμα, χωρίς να απαιτείται αναισθησία.

Η θεραπεία Dioxigenesis  μπορεί να δράσει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η εφαρμογή της περιλαμβάνει τη διοχέτευση αερίου του διοξειδίου του άνθρακα, δημιουργώντας την ανάγκη οξυγόνωσης της προβληματικής περιοχής μέσω της αιματικής κυκλοφορίας, προκαλώντας αγγειοδιαστολή.Το CO2 διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την υφή του δέρματος ενώ παράλληλα, απομακρύνει τις τοξίνες, περιορίζοντας έτσι την κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία Cellu-System έχει ως βασικό συστατικό την καφεΐνη, γνωστή ουσία για την αντικυτταριτιδική της δράση. Στοχεύει στην αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα, προσφέροντας άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία Anti-Lipo Agents αποτελεί μία πρωτοποριακή τεχνική η οποία βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών, συμβάλλοντας έτσι στην αποτοξίνωση. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εντυπωσιακό ως προς την αντιμετώπιση και ελαχιστοποίηση της κυτταρίτιδας, ειδικά στα δύσκολα σημεία του σώματος, όπου τείνει να επιμένει. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο