Τάσος Γιάγκογλου στα "Λαϊκά και Αιρετικά": Τα λεφτά για το Τελωνείο είναι διαθέσιμα


Διαβάζει ο κόσμος την δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαιτζίδη μετά την συνάντηση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, ότι το θέμα της μετεγκατάστασης του Τελωνείου στην Κουλούρα «πάγωσε» γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα των επιχειρηματιών και αναζητείται σχέδιο Β με ένταξη του Επιμελητηρίου στην Αμάλθεια Α.Ε. 

Ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10/19), ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής της κίνησης των επιχειρηματιών για το Τελωνείο Τάσος Γιάγκογλου ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα που έχει υποσχεθεί η ομάδα των επιχειρηματιών για το «στήσιμο» του τελωνείου στην Κουλούρα είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα, αρκεί να πάρουν την επίσημη διαβεβαίωση που είναι η δημοσίευση του ΦΕΚ. Αν λάβουμε υπόψη και τα χρήματα της κατασκευαστικής ΤΕΡΝΑ που είναι διαθέσιμα για τον ίδιο σκοπό, τότε είμαστε μάλλον σε καλό δρόμο από οικονομικής απόψεως τουλάχιστον. 

Σημειωτέον ότι χρειάζεται η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών, που η συγκυρία έχει φέρει στην θέση του υφυπουργού τον Απ. Βεσυρόπουλο για να ξεκολλήσει και να τρέξει το θέμα. 

Ας συνεννοηθούν τελικά μεταξύ τους όλοι οι εμπλεκόμενοι, γιατί τα λεφτά υπάρχουν, ο υφυπουργός είναι «δικός μας» και κάνουμε τα ίσως εύκολα-δύσκολα, ψάχνοντας για εναλλακτικές λύσεις και σχέδια Β!!! 

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο