Βέροια: Σε εξέλιξη η δίκη του Παύλου Παυλίδη έπειτα από μήνυση του Στέργιου Διαμάντη - Αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή (29/11)


Ξεκίνησε την Τρίτη (26/11), συνεχίστηκε την Τετάρτη (27/11) και ολοκληρώνεται (κατά πάσα πιθανότητα και εκτός απροόπτου) την Παρασκευή (29/11/2019) η δίκη του πρώην προέδρου του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Παύλου Παυλίδη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο Στέργιος Διαμάντης (πρώην πλέον) ως πρόεδρος του ίδιου ίδιου Νομικού Προσώπου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Βέροιας.

Την πρώτη μέρα, την Τρίτη (26/11) κατέθεσε ο Στέργιος Διαμάντης και ξεκίνησε την κατάθεσή του ο Θεόφιλος Κορωνάς (ο ενδιάμεσος μετά των δύο αντιδίκων πρόεδρος του ΚΑΠΑ) ο οποίος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του την επόμενη μέρα (Τετάρτη, 27/11). Την Τετάρτη, επίσης, κατέθεσαν ως μάρτυρες υπάλληλοι του Νομικού Προσώπου και μέλη του Δ.Σ. της περιόδου 2013-2014.

Την ερχόμενη Παρασκευή (29/11) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με την εξέταση των υπόλοιπων μαρτύρων, την απολογία του κατηγορούμενου, την πρόταση της Εισαγγελέως, της αγορεύσεις των δικηγόρων και την απόφαση της έδρας. 

Περισσότερα για το θέμα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, την Παρασκευή (29/11), αν όντως ολοκληρωθεί, όπως υπολογίζει η έδρα και οι εμπλεκόμενοι. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο