Δις... αθώος ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης (βίντεο)


Για δεύτερη φορά αθώος, για την ίδια υπόθεση, κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος κατηγορούνταν ότι το 2014 προσπάθησε να εξαναγκάσει υπαλλήλους της Π.Ε. Ημαθίας και συγκεκριμένα του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών, να προβούν σε παράνομες πράξεις, δηλαδή να "βοηθήσουν" άτομα να περάσουν γραπτές εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα. 

Για την ίδια υπόθεση, ο κ. Καλαϊτζίδης είχε κριθεί αθώος πρωτόδικα, ωστόσο ο τότε Εισαγγελέας είχε ασκήσει έφεση επί της αθωωτικής απόφασης και ανέπεμψε την υπόθεση στο Εφετείο. 

Η δίκη της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019 έγινε ως συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της 28ης Ιουνίου 2019, λόγω του θανάτου βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, την ώρα της κατάθεσής του. 

Τελικά, μετά από τις καταθέσεις των μαρτύρων και την απολογία του κατηγορουμένου και έπειτα από την απαλλακτική πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, ο Κώστας Καλαϊτζίδης κρίθηκε και από το Εφετείο ομόφωνα αθώος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Κώστα Καλαϊτζίδη και του συνηγόρου του Λάζαρου Ματραντζή, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης: 





Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο