Διαβάστε στο InVeria.gr: Έρχεται και φέτος στη Βέροια το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι - Πότε θα... σφυρίξει για πρώτη φορά φέτος!


Πριν δύο εβδομάδες μάθατε πρώτοι μέσα από το InVeria.gr για την συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στη Βέροια, στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικού δέντρου στην πόλη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, ενώ στην ίδια ανάρτηση έγινε αναφορά και στην συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, λίγες μέρες μετά, στο πλαίσιο της Γιορτής Σοκολάτας (στην πλατεία Εληάς και τα δύο). 

Επειδή πολλοί αναρωτιούνται και μας ρωτούν (μικροί και μεγάλοι), σήμερα σας παρουσιάζουμε το πότε ξεκινά το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι της Βέροιας, που τα τελευταία χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Βέροιας το προσφέρουν δωρεάν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Βέροιας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr , λοιπόν, το τρενάκι ξεκινά τις βόλτες του την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα και θα τις συνεχίσει μέχρι και τέλος των εορτών!

Η διαδρομή θα είναι η γνωστή. Αφετηρία στην πλατεία Δημαρχείου, Μητροπόλεως (κάθοδος), Βενιζέλου, Μαλακούση (δίπλα από τον Αγ. Αντώνιο), Κεντρικής, πλ. Ωρολογίου, Μητροπόλεως και είναι δωρεάν (με κουπόνια προτεραιότητας που δίνονται επί τόπου). 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ωραρίου των διαδρομών θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο