Μοναδική παραμονή πρωτοχρονιάς και φέτος στο Plaza στη Βέροια (φώτο - βίντεο)


Ακόμα μία παραμονή πρωτοχρονιάς είχε την υπογραφή Βασίλη Νικολόπουλου στη Βέροια! Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019 οι ψησταριές στο καφέ Plaza στην περιφερειακή οδό της Βέροιας άναψαν, τα ποτά έρεαν άφθονα και ο ήχος των χάλκινων απογείωσαν το κλίμα! 


Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν στο γλέντι ή έκαναν πέρασμα για ευχές, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέκος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βέροιας "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Βέροιας Κώστας Τροχόπουλος και Κυριάκος Θεοδωρίδης, ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Γιώργος Κάκαρης, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Στέργιος Καλπάκης κ.α.


Ο Βασίλης Νικολόπουλος, ο "άρχοντας" του Plaza (και της διασκέδασης γενικότερα) για ακόμη μία χρονιά απέδειξε πως ξέρει πως να στήσει ένα ωραίο γλέντι και ο κόσμος έδειξε την προτίμησή του...

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την έναρξη του γλεντιού (βίντεο από live μετάδοση μέσω της σελίδας του InVeria.gr στο fb): 



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο