Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας ενημερώνει τα μέλη του για τις επόμενες κινήσεις του


ΔΤ από τον Αγροτικό Σύλλογος Γεωργών Βέροιας: Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας μετά και της χθεσινές αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (η οποία συνεδρίασε στην Νίκαια της Λάρισας δίνοντας την κατεύθυνση στο μοναδικό οργανωμένο και μαχητικό  Αγροτικό Συνδικαλιστικό κίνημα) προγραμμάτισε τις επόμενες κινήσεις του.

Συνάντηση στην Αθήνα με τον ΥΠΠΑΤ   τις αμέσως επόμενες μέρες  για την στρεμματική ενίσχυση σε όλα τα ροδάκινα (επιτραπέζια, νεκταρίνια, συμπύρινα). Ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο για τον καθορισμό άμεσα του ραντεβού.

Προγραμματίζει  επίσης στα μέσα του Γενάρη τη συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Αγροτικού του Δήμου Βέροιας,  ευρείας σύσκεψης με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, υπηρεσιακών και εκπροσώπων των φορέων (Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομάδων παραγωγών, Κοινοπραξιών, Ε.Κ.Ε. Επιμελητηρίου κλπ ) για την αποτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου για το ροδάκινο αλλά και για το μέλλον του προϊόντος).

Για το γενικότερο αγροτικό πλαίσιο σύσσωμοι οι Σύλλογοι και οι Ομοσπονδίες της Παννελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων αποφασίσαμε κινητοποιήσεις των αγροτών στο 3ο (τρίτο) δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2020.

Προγραμματίστηκε επίσης συλλαλητήριο στα πλαίσια της agrotica στις αρχές του Φλεβάρη. 

Καλούμε όλους τους αγρότες μας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και δίπλα στον Αγροτικό Σύλλογο γεωργών Βέροιας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε να απαιτήσουμε και να πετύχουμε  τα καλύτερα για τον κλάδο μας.    

Για κάθε νέα εξέλιξη ο Σύλλογος με ανακοινώσεις του θα ενημερώνει τους αγρότες.
         
ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Γ.ΒΕΡΟΙΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο