«Τα παιδιά της Άνοιξης» στα νέα γραφεία του «Έρασμου»


ΔΤ: Ένα χαρούμενο και ψυχαγωγικό εορταστικό απόγευμα για «Τα Παιδιά της άνοιξης» του ΚΔΗΦ ΑμεΑ διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», ως μια ξεχωριστή προ-Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με εκλεκτά γλυκά, εδέσματα, αναψυκτικά, ζωντανή μουσική και χορό στα νέα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Αλεξάνδρου 17).

Η εκδήλωση αποτέλεσε πρωτοβουλία του «Έρασμου» τιμώντας τη μνήμη της εκλιπούσης Θεοδώρας Χαρίση, μιας από τις πλέον δραστήριες εθελόντριες και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου του ΚΔΗΦ ΑμεΑ, με αφορμή και την πρόσφατη ονομαστική εορτή της κόρης της Στέλλας, και επικυρώνοντας στην πράξη τη συνεργασία κοινωνικής δικτύωσης που δρομολογήθηκε ανάμεσα στους δύο Συλλόγους. 

Η Πρόεδρος του «Έρασμου» Γεωργία Φωστηροπούλου επεσήμανε τη σπουδαιότητα της σταθερής συνεργασίας των δύο Συλλόγων που παλεύουν από κοινού  καθημερινά για ένα καλύτερο «σήμερα» και ένα πιο ελπιδοφόρο και καρποφόρο «αύριο» των ανθρώπων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ευχαρίστησε τα «Παιδιά της Άνοιξης» για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση. 

Τη μουσική επένδυση επιμελήθηκαν ο Χρ. Γανόπουλος (Μπουζούκι) και ο Κ. Χαλάτσης (κιθάρα).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο