Το εορταστικό πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και επισημάνσεις για τήρηση της νομοθεσίας


Το εορταστικό πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και επισημάνσεις για τήρηση της νομοθεσίας, με αφορμή παράπονα για μη νόμιμες πρακτικές:

Η  Διοίκηση  του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας  το τελευταίο χρονικό διάστημα έγινε αποδέκτης  παραπόνων για τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς, (διπλές τιμές , αδικαιολόγητες εκπτώσεις). Με αφορμή το παραπάνω γεγονός τα μέλη της Διοίκησης  με επιστολή τους προς τους εμπόρους , καταστηματάρχες διευκρινίζουν τι ισχύει για τις εκπτώσεις και για τον τρόπο προβολής τους λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής: 

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του 4177/2013 άρθρο 15 και παρ.2:
Τριάντα (30) ημέρες πριν από την έναρξη των εκπτώσεων απαγορεύται στους υπεύθυνους των εμπορικών καρταστημάτων να  ανακοινώνουν προς το κοινό εκπτώσεις με οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως με διαφήμιση , επιστολές ή ανάρτηση  διαφημιστικών πινακίδων.
Επιτρέπονται οι προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα (10) συ− νεχόμενες ημέρες, εφόσον αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα.
Οι έλεγχοι θα είναι ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ !!!, προς αποφυγή άσκοπων προστίμων και αθέμιτου ανταγωνισμού γίνεται αυτή η ενημέρωση για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς εν όψει Χριστουγέννων».

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο