Βέροια: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για τσιγάρο - Τι ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας στο InVeria.gr


Τα πρώτα πρόστιμα με βάση τον νέο αντικαπνιστικό νόμο "έπεσαν" στη Βέροια, το περασμένο διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο 29-30/11). 

Όπως ανέφερε στο InVeria.gr ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Διονύσης Κούγκας, συνεργεία ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τόσο εντός του αστικού ιστού της Βέροιας, όσο και περιφερειακά. 

Από τους ελέγχους του 48ωρου εντοπίστηκαν περί τους 30 ελέγχους και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε δύο περιπτώσεις. Τονίζεται ότι οι έλεγχοι ήταν τακτικοί και δεν έγιναν έπειτα από καταγγελία. 

Όπως επίσης ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας μιλώντας στο InVeria.gr, ο έλεγχοι θα συνεχιστούν, ενώ σημειώνεται ότι πέρα από την Αστυνομία ελέγχους μπορεί να κάνει τόσο η Δημοτική Αστυνομία, όσο και το Υπουργείο Υγείας.

Πάντως, οι εικόνες που διαπιστώνει κανείς αυτές τις ημέρες, ειδικά σε μεγάλα κέντρα, είναι χαρακτηριστική: Οι μισοί θαμώνες διασκεδάζουν εντός και οι υπόλοιποι εκτός! 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο