Βέροια: Μπαράζ κλοπών τις ημέρες των Χριστουγέννων


Αν και τα στατιστικά στοιχεία που πήραμε από την Αστυνομία, δείχνουν ότι οι κλοπές είναι πιο χαμηλά σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο το τριήμερο των Χριστουγέννων έκαναν limit up!

Περιστατικό 1. Κλοπή σε διαμέρισμα ηλικιωμένης που βρίσκεται σε οικοδομή που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο βουλευτή της Ν.Δ. Έλειψε για μια ώρα και βρήκε το διαμέρισμα «άνω-κάτω».

Περιστατικό 2. Κλοπή 300 ευρώ κάτω από το στρώμα και πορτοφόλι με 20 ευρώ από μονοκατοικία ηλικιωμένης κοντά στην Παναγία Δεξιά. Υπογραμμίζουμε το θράσος της νεαρής δράστριας, που όταν μπήκε η ηλικιωμένη στο σπίτι και την βρήκε μέσα, καθόταν δίπλα στην σόμπα και δικαιολογήθηκε ότι μπήκε για να ζεσταθεί και ζήτησε να παραμείνει λίγο. Φυσικά είχε προλάβει και είχε «σηκώσει» τα χρήματα κάτω από το στρώμα και στην συνέχεια έφυγε ανενόχλητη, αφού η ηλικιωμένη το κατάλαβε αργά.

Περιστατικό 3. To μεσημέρι της Παρασκευής (27/12) και μάλιστα την ώρα που στην εκπομπή ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ στον ΑΚΟΥ 99.6 αναφέρονταν οι παραπάνω κλοπές, σε κατάστημα-περίπτερο στην πλατεία Ωρολογίου κάποιοι επιτήδειοι ξεγέλασαν την εργαζόμενη υποδειόμενοι τους πελάτες και «βούτηξαν» την τσάντα της που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε περίπου 1.000 ευρώ.

Περιστατικό 4. Στην περιοχή της Ανοίξεως, διέρρηξαν με λοστό διαμέρισμα και πήραν τσαντάκι που περιείχε κυρίως προσωπικά έγγραφα και ένα κλειδί αυτοκινήτου…που ευτυχώς δεν οδήγησε στην κλοπή του αυτοκινήτου, αφού μάλλον δεν μπόρεσαν οι δράστες να το βρουν! 

Περιστατικό 5. Ξημερώματα παραμονής Χριστουγέννων διέρρηξαν με λοστό κατάστημα με υπηρεσίες ταχυμεταφορών και απέσπασαν από ερμάριο το ποσό περίπου των 500 ευρώ.

Αυτές οι ολίγες κλοπές υπέπεσαν στην αντίληψή μας…με κύριο χαρακτηριστικό το θράσος, αλλά και την μαεστρία των δραστών…και μη χειρότερα!

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο