Χαμόγελα στα παιδιά, από το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας


ΔΤ: Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια ακόμη δημιουργική προσκοπική χρονιά ακολουθώντας τα χνάρια της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Κάρολου Ντίκενς «Η αγάπη όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη».

Στήνοντας ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην λέσχη τους οι βαθμοφόροι υποδέχθηκαν τα μέλη, τους γονείς και τους φίλους τους το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Τα ξωτικά του Αϊ- Βασίλη με τις σκανδαλιές τους δώσανε χρώμα στην γιορτή μας και μαζί με τα παιδιά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Ρούντολφ το ελαφάκι προέτρεψε τα παιδιά να στείλουν γράμμα στον Αϊ- Βασίλη. Οι βοηθοί του Αϊ- Βασίλη ζωγράφισαν τα πρόσωπά των παιδιών. Τα παιδιά συνάντησαν τον Αϊ- Βασίλη που τους υποδέχτηκε μπροστά στο γιγάντιο τζάκι του και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεκάδες γούρια από χαρτιά, τσουβάλια,καμπανούλες, πεταλάκια,λουλουδάκια και δεκάρες για ένα Καλότυχο 2020 με την βοήθεια της Επιτροπής (ΕΚΣ) μας.

Τα πεντανόστιμα εδέσματα και ποτά του μπουφέ μας που άλλα ετοίμασε η ΕΚΣ και άλλα πρόσφεραν με απεριόριστη αγάπη φίλοι και επιχειρήσεις της πόλης μας. Και έτσι γλυκά με αρώματα και γεύσεις χριστουγεννιάτικες και γιορτινές, κύλησε η βραδιά και μέσα σε αυτό το κλίμα ζεστασιάς αισιοδοξίας και αγάπης ο Αϊ- Βασίλης μοίρασε στα λυκόπουλα και τους προσκόπους χειροποίητα στολίδια και αναμνηστικά που ετοίμασαν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασής μας και οι βαθμοφόροι μας , γεμάτα ευχές στους προς αυτά και τις οικογένειες τους!!!

Ένα είναι το σίγουρο «Τα παιδιά φέρνουν το φως σ’ όλο τον κόσμο, φέρνουν την αγάπη σ’ όλη τη γη, μέσα από τις παιδικές καρδιές τους» και έτσι και εμείς τα ενήλικα μέλη του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας και οι γονείς των μελών μας θα θέλαμε να ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!Ελπίζουμε να περάσατε τόσο όμορφα όσο εμείς και να νιώσατε τη ζεστασιά και την μαγεία των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά και τους φίλους μας.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο