Με διευρυμένη πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός 2020 του Δ. Βέροιας


Μακροσκελής αποδείχθηκε η συζήτηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δ. Βέροιας, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας (20/1/2020). 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 5 το από γευμα και ενώ είχε καθοριστεί μια ώρα μετά και τακτική συνεδρίαση, η ειδική συνεδρίαση ξεπέρασε τις 3,5 ώρες.

Μετά από τις ειδικές αγορεύσεις και τις τοποθετήσεις, σε ένα κλίμα που στην αρχή ήταν ήπιο αλλά προς το τέλος οι τόνοι ανέβηκαν και τέθηκαν θέματα άσχετα με τα υπό συζήτηση θέματα (πχ για το πόσα παίρνει ο κάθε αιρετός για τις θέσεις που κατέχει), η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ψήφιση των θεμάτων. 

Να σημειωθεί ότι το κατατεθημένο προσχέδιο του προϋπολογισμού ψηφίστηκε από τις παρατάξεις Βοργιαζίδη, Μπατσαρά και Παυλίδη (η παράταξη Παυλίδη το έκανε με επιφυλάξεις και ο Γιώργος Γουλτίδης καταψήφισε), ενώ η παράταξη Μαρκούλη κατέθεσε προτάσεις που αν γίνονταν αποδεκτές θα ψήφιζε το σύνολο του προϋπολογισμού, ωστόσο δεν έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις και έτσι καταψήφισε. Λευκό ψήφισε η παράταξη "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" και η ΛΑΣ.

Τελικά, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είχε ως εξής:

6 ψήφισαν λευκό συνολικά

5 ψήφισαν πρόταση Μαρκούλη

και 29 υπέρ της αρχικής πρότασης


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο