Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - απαγόρευση κίνησης μεγάλων οχημάτων σε Εγνατία και άλλους κεντρικούς δρόμους (5-6/1/2020)


Ενόψει της αναμενόμενης κακοκαιρίας στην Ημαθία την Κυριακής και τη Δευτέρα (5 και 6 Ιανουαρίου 2020), η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας εξέδωσε απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σύμφωνα με την οποία, από τις 6 το πρωί της Κυριακής, 05-01-2020 έως και τις 12 το βράδυ της Δευτέρας των Θεοφανίων 06-01-2020, θα ισχύει:

α) Προσωρινή και πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας στα κάτωθι τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της ΔΑ Ημαθίας:

- και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου (χ/θ 226,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 288,500),

- Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) από χ/θ 39+600 (Γέφυρα Λουδία) έως χ/θ 97+300 (όριά αρμοδιότητας με Π.Ε. Κοζάνης) και

- Ε.Ο.1 (πρώην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών) από χ/θ 49+300 (Διασταύρωση Μπαλτζή έως χ/θ 62+000 (όρια αρμοδιότητας με Π.Ε. Πιερίας).

β) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, όπου και όταν απαιτείται.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν του καθορισμένου χρονικού διαστήματος, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Φορέα του δρόμου και των Διοικητών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες Τροχαίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο