Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ)


ΔΤ από Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ): Την ετήσια τακτική γενική συνέλευση πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι μέλη της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020 όπου εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2019. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Την Γενική Συνέλευση  της Ε.Σ.Ε.Τ. τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν η πρόεδρος του «Αθήνα 9,84 FM» κ. Νίκη Αραμπατζή η οποία εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς και η καθηγήτρια του Α.Π.Θ. και πρόεδρος της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας & Δημοσιογράφων Τ.Α.Δ. κ. Τέσσα Δουλκέρη. 

Οι δημοσιογράφοι μέλη της Ε.Σ.Ε.Τ., από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν στην ετήσια Γενική Συνέλευση και είχαν την ευκαιρία σ αυτή την ετήσια συνάντηση να αξιολογήσουν το χρόνο που πέρασε, να συζητήσουν θέματα εργασιακά, επαγγελματικά και ιδιαίτερα τα προβλήματα των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης της ελληνικής περιφέρειας. Κοινή η διαπίστωση πως παραμένει και διευρύνεται το πρόβλημα της συρρίκνωσης των θέσεων εργασίας και της υπο-αμοιβής των δημοσιογράφων στην περιφέρεια, με επακόλουθο την αύξηση της ανεργίας στον κλάδο και την αναζήτηση  - από πολλούς πλέον – σε άλλους κλάδους εργασίας για την εξασφάλιση εισοδήματος. 

Η Ε.Σ.Ε.Τ. στο πλαίσιο την προάσπισης των συμφερόντων των μελών της, την εξασφάλιση και διασφάλιση της εργασίας των δημοσιογράφων στην περιφέρεια, προσπαθεί να διευρύνει τις συνεργασίες και τις συνέργειες με διάφορους φορείς προκειμένου να συμβάλλει στην κατάρτιση, την επιμόρφωση, αλλά και την ανάπτυξη και διατήρηση διαύλων επικοινωνίας που μπορούν να εξασφαλίσουν ποιοτικά επαγγελματικά προσόντα και πλεονεκτήματα για τους δημοσιογράφους μέλη της Ένωσης. 

Η κοπή της βασιλόπιτας 


Στο τέλος των εργασιών της τακτικής Γεν. Συνέλευσης τα μέλη της ΕΣΕΤ έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. 
Τυχερή ήταν η Λεβέντη Σταματούλα που κέρδισε το συμβολικό δώρο της ΕΣΕΤ
  
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της ΕΣΕΤ: 
Ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και την πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Άννα Ροκόφυλλου για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. 
Ευχαριστούν τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και την πρόεδρο του «Αθήνα 9.84FM» για την τιμή που έκαναν στην ΕΣΕΤ να παραστούν στην Γ.Σ. Η ΕΣΕΤ προσδοκά και έχει προτάσεις για ανάπτυξη συνεργιών και συνεργασιών. 
Ευχαριστούν την καθηγήτρια του Α.Π.Θ. και πρόεδρο της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας & Δημοσιογράφων Τ.Α.Δ. κ. Τέσσα Δουλκέρη για την παρουσία της στη Γ.Σ. και ευελπιστούν στη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια 
Ευχαριστούν τα οινοποιεία «Κτήμα Κούρτη» και «Κτήμα Καρασίμου» (Πιερία) για την προσφορά εκλεκτών κρασιών που προσφέρθηκαν στους αρωγούς και τους καλεσμένους στην Γ.Σ. 











Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο