Η είδηση του InVeria.gr που έγινε "viral" στο διαδίκτυο και θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων!


"Viral", κατά την όχι ιδιαίτερα προσφιλή σε εμάς έκφραση, έγιναν οι Αστυνομικοί της Βέροιας που ενώ έκαναν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου δέχτηκαν την επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας Διονύση Κούγκα και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας Απόστολου Μούρτη για να κόψουν την βασιλόπιτα στο καπό περιπολικού.

Η σχετική είδηση μεταδόθηκε από το InVeria.gr, με βίντεο και φωτογραφίες, και από την πρώτη στιγμή το "τσίμπησαν" μεγάλα sites των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και η αναπαραγωγή, όπως ήταν φυσικό, χτύπησε... κόκκινο. 

Πέρα όμως από τα sites, το βίντεο χρησιμοποίησαν και οι πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί Ant1, Alpha και Star, εντάσσοντάς το σε ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της πρωτοχρονιάς. 

Πολλές δεκάδες ήταν επίσης τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα likes στα social media της ανάρτησης του InVeria.gr, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κίνηση των Κούγκα - Μούρτη ήταν ιδιαίτερα... εύστοχη! 

Χωρίς καμιά διάθεση έπαρσης, επιτρέψτε μας να καμαρώνουμε που το InVeria.gr αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου βρέθηκε κοντά στους αστυνομικούς για να καταγράψει το θέμα και να το μεταδώσει σε όλη την Ελλάδα. 

Να σημειωθεί ότι το InVeria.gr συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια στο "αέρα" της ενημέρωσης, καθώς τον Οκτωβρίου του 2020 έχει... γενέθλια!

Και του χρόνου!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα ρεπορτάζ και μερικούς συνδέσμους από site που αναπαρήγαγαν το θέμα:




Ενδεικτικά κάποια από τα sites που αναμετέδωσαν την είδηση:

www.newsit.gr

thestival.gr

voria.gr

wepost.gr

thesstoday.gr

policenet.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο