Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (28 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου 2020 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα βραβεύσει μαθητές του Γυμνασίου που αρίστευσαν.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών και θα τελέσει το καθιερωμένο μνημόσυνο των ευεργετών της παιδείας. 

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου που είναι οι προστάτες των Ιατρών και Οδοντιάτρων του Νομού Ημαθίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ομιλήσει ο κ. Αν. Βασιάδης. 

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, του ομωνύμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνα.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα του Δήμου Βεροίας.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών με θέμα: «Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως, 1920-2020: 100 χρόνια από την κοίμηση του». Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο