Η Θρακική Εστία Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτά της


ΔΤ από Θρακική Εστία Βέροιας: Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας μας, με παρουσία τοπικών αρχών, μελών, χορευτών, φίλων και συνεργατών του συλλόγου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Μάζας ο οποίος μας μετέφερε της ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα.

Στην Βασιλόπιτα τυχερός στο φλουρί ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος  κ. Απόστολος Νεστορόπουλος που πήρε ως δώρο ένα βιβλίο από τις εκδόσεις μας, από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν τυχερή στάθηκε η κ. Βάσω Πλιάτσιακα (μέλος μας), όπου ως δώρο πήρε προσκλήσεις για τον χορό που διοργανώνει η Θρακική Εστία Βέροιας, και στο παιδικό του χορευτικού τμήματος ο νεαρός Λεπιδάς Δαβίδ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης και Μπαρτζώκας, περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζίμα-Τόπη, ο εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ο δημοτικός σύμβουλος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς "Βάντα" Κώστας Ζιάκας ο Τόπης Αθανάσιος, ο  Μπαϊρακταρίδης Χάρης, μέλη μας και φίλοι της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Τενεκετζόγλου-Μαλιάρα Ανθούλα για την συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά της και τον Φαναριώτη Αθανάσιο για την αδιάκοπη βοήθεια του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.  


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο