"Λαϊκά και Αιρετικά" στον ΑΚΟΥ 99,6 (27/1): Συνέντευξη Ν. Ζωιδάκη για χορό Κρητικών Ημαθίας, απουσίες στα σχολεία λόγω ιώσεων


Ακούστε στην καθημερινή εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά»  (13.00-14.00) της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο δημοφιλής κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης μιλά τηλεφωνικά στην εκπομπή για τον χορό του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και μας λέει μαντινάδα για τον ΑΚΟΥ 99,6!

- Μαζί μας στο στούντιο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών Στέλιος Αλιγιζάκης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Νταμπακάκης, συζητάμε για τον χορό και για την λειτουργία του Συλλόγου, τα χορευτικά τμήματα, τις εκδηλώσεις, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

- Με αυξητική τάση οι απουσίες στα σχολεία της Ημαθίας λόγω ιώσεων. Από το 20% στο 25% το γενικό ποσοστό απουσιών.

- Πόσο τιμά η Βέροια τους δωρητές της; Συζήτηση με αφορμή το άρθρο στην στήλη ex-Αιρετικά του InVeria.gr για την πλωτή πεζογέφυρα στις Πρέσπες που φέρει το όνομα του μακαριστού καθηγητή Μουτσόπουλου

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:Το ηχητικό της εκπομπής:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο