Οι... αντισυμβατικές ευχές Κτηματομεσιτικού - Ασφαλιστικού Γραφείου της Βέροιας


Κάθε χρόνο παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποστέλλονται (και λαμβάνουμε) χιλιάδες ευχές, μέσω e-mail, sms και σε εφαρμογές επικοινωνίας. Ευχές είτε από πολιτικούς (κλασικά) ή από επιχειρήσεις ή από φυσικά πρόσωπα, που θέλουν με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν δημόσια τις ευχές τους. 

Υπάρχει όμως μία περίπτωση γραφείου που δεν έστειλε τις ευχές του παραμονές των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου (όπως λέγεται η περίοδος από τα Χριστούγεννα έως τα Φώτα), αλλά στην κορύφωσή τους! 

Πρόκειται για το Κτηματομεσιτικό - Ασφαλιστικό Γραφείο του Ηλία Πρωτόγερου, που βρίσκεται επί της οδού Κωττουνίου 18 στη Βέροια, που έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Σκεφθήκαμε φέτος να σας ευχηθούμε όχι στην αρχή, αλλά στο τέλος του Αγίου Δωδεκαημέρου, στην κορύφωση του θαύματος της Θείας ενανθρωπήσεως, τα Άγια Θεοφάνεια. 

Χρόνια πολλά και φωτισμένα!

Σίγουρα η... αντισυμβατική περίοδος του μηνύματος, αλλά και το ξεχωριστό νόημα που εκπέμπει, έπιασε τόπο και κέντρισε το ενδιαφέρον! Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν τον Ηλία Πρωτόγερο και τους συνεργάτες του ξέρουν πως είναι ανατρεπτικοί και καθόλου... συνηθισμένοι! 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο