Ποδόσφαιρο: "Λευκή ισοπαλία" της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στην ΤΡΙΓΛΙΑ


Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, η ΒΕΡΟΙΑ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Τρίγλια Χαλκιδικής κόντρα στην τοπική ομάδα, για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η «Βασίλισσα» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έδωσαν βάρος στην διατήρηση του μηδέν και παίζοντας με υπέρμετρο πάθος τα κατάφεραν.

Οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές στιγμές, με τον Πασά στο 8' και τον Πέντα στο 15' αλλά δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη.

Οι γηπεδούχοι είχανε μια καλή στιγμή στο 20’ με τον Θωμά Ναζλίδη, που κατέληξε στην αγκαλιά του Βοσνιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τη ΒΕΡΟΙΑ να ελέγχει τον ρυθμό και να προσπαθεί να γίνει απειλητική, ενώ της Τρίγλια να φυλάει τα νώτα της και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο 54’ το πολύ καλό σουτ του Πασά λίγο έξω από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 78’ ο Ταΐρης αρχικά με κεφαλιά και στην εξέλιξη της φάσης με σουτ μέσα από την περιοχή, δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

 Η Τρίγλια από την πλευρά της είχε ένα έξυπνο σουτ του Παπαστεργιανού από το ύψος της περιοχής που έφυγε λίγο άουτ και μια καλή ευκαιρία με τον Ναζλίδη στο 84’.

Δεν απέφυγε κάποια λάθη η διαιτησία των Δραγούση, Κωτούλα και Μπαλιάκα.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Μιλκούδης, Παντεκίδης, Σαρβανίδης, Παπαστεργιανός, Καλαϊτζίδης (59' Μπρίτο), Ναζλίδης, Ντούνγκα (52' Ζορμπάς, 91' Μαντζίρης), Λεμονής.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μπλέτσας, Πεταυράκης (90' Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος (81' Καραγιάννης), Πέντα, Πασάς, Κανούλας (66' Σιμόνι).

Πηγή: kerkidasport.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο