Πως γιορτάστηκε η ημέρα των Τριών Ιεραρχών στη Βέροια


Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 το πρωί ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας με αφορμή τη εορτή των Τριών Ιεραρχών παρουσία των τοπικών αρχών, καθηγητών και αντιπροσωπειών μαθητών από σχολεία της πόλης. 

Στο τέλος της Θείας τελέστηκε το καθιερωμένο μνημόσυνο για τους εκπαιδευτικούς και τους ευεργέτες της παιδείας και εκφωνήθηκε ομιλία από τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου κ. Κλήμη Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια, έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του μεγάλου ευεργέτης της Βέροιας και την Παιδείας Δημητρίου Ρακτιβάν, μπροστά από το Δημαρχείο της Βέροιας. 

"Με την ανάδειξη της ανθρωπιστικής διάστασης στην Εκπαίδευση, γιορτάσαμε σήμερα τους Τρεις Ιεράρχες. Παράλληλα, με την κατάθεση στεφάνου, τιμήσαμε τόσο τους ευεργέτες και δωρητές της Παιδείας, όσο και τη μνήμη των συναδέλφων που δε βρίσκονται πλέον στη ζωή. Ιδιαίτερα τιμήσαμε τη μνήμη εκείνων που έφυγαν πρόσφατα και πρόωρα από κοντά μας", ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο fb για την εορτή, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος.






Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο